Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Виставка CEE2019 у Києві

Виставка CEE2019 у Києві

Технології – найбільш затребувана індустрія сьогодні, яка стрімко розвивається. Якщо раніше винаходи людства були менш бентежними – зараз чергові новинки викликають замішання, інтерес, захоплення та здивування. Щоб привернути увагу інвесторів та інших зацікавлених у науці та техніці людей, в Україні відбувається щорічна виставка СЕЄ (Consumer Electronics & Entertainment). Відвідати її може будь-хто, купивши квиток за невелику вартість, при цьому позитивних вражень від побаченого залишиться багато. Також вона може бути цікава приватним підприємцям, які пропонують своїм клієнтам купити ноутбук, відремонтувати стару техніку, змінити програмне забезпечення та інше.

 Що таке СЕЄ2019?

СЕЄ – щорічна виставка, що проходить у місті Київ (Україна) у виставковому центрі M82. Організатором є компанія ERC Distribution, яка добре себе зарекомендувала в індустрії інноваційної технології та інших суміжних напрямках. Цього року виставка проходить у два етапи:
•   1 етап відбудеться 6-7 квітня;
•   2 етап відбудеться 12-14 квітня.
На виставці СЕЕ2019 ви зможете побачити багато нового та цікавого, як від топових виробників типу Sony, Chipolo, так і від молодих винахідників. Якщо перші презентують чергові технічні оновлення – другі демонструватимуть роботів, іграшки та інше. Також буде запущено продаж антивірусів, ігор та іншого для дому, будівництва, ремонту та техніки.

Що можна побачити на першому етапі виставки?

На початковому виставковому етапі проходитиме демонстрація та тестування різної продукції, а також бізнес-рішень щодо інтеграції системи, консьюмерської електроніки, ігор для комп'ютерів та консолей, сучасних іграшок для дітей, товарів та техніки для дому.

Чим вразить 2 етап виставки?

Для відвідувачів цього етапу відкриваються нові зони геймінгу та кіберспорту, на яких можна взяти участь у турнірах із цінними призами. Гравці мають можливість протестувати суперпотужні ноутбуки, монітори, консолі, кокпіти та інше. Тут же здійснюватиметься продаж ігор за привабливими цінами.
Для шанувальників автомобільної індустрії організатори виділили окремий стенд, на якому презентуватимуться електрокари та гібридний транспорт. Будь-який бажаючий може ознайомитися з представленими моделями, а також отримати консультацію від представників.
У б'юті зоні чоловіки, жінки та діти зможуть причепуритися, протестувати останні новинки у світі моди та краси, оцінити засоби для волосся, обличчя та тіла. Ця локація особливо сподобається власникам салонів краси або людям, які працюють у цьому напрямі.
Професіоналам та любителям будівельної та ремонтної індустрії виділено окрему зону на свіжому повітрі, де топові виробники представлять свою продукцію в кращих фарбах. Також будь-хто зможе протестувати представлені на виставці товари.

Головні факти про CEE2019

Цього року виставка СЕЄ пройде з великим розмахом та широкою затребуваністю серед зацікавлених у техніці та новинках людей:
1. Загальне демонстраційне обладнання обійдеться організаторам у понад 500 000 доларів.
2. Більше 30 топових інтеграторів продемонструють відвідувачам виставки свої найкращі винаходи.
3.   Буде завезено на виставковий майданчик понад 1000 кг демонстраційного обладнання.
4.   Близько 46 комплексних рішень буде представлено для підприємств на майданчику 600 м2.
Варто зазначити, що цього року буде представлено понад 200 учасників із різних галузей. Завдяки цьому відвідувачі виставки зможуть ознайомитись із цікавою та насиченою програмою.

На які розділи поділяється виставка?

За класикою організатори виставки ділять її на декілька комфортних для сприйняття ділянок:
•   IT та електротехніка;
•   транспортні засоби та електротранспорт;
•    техніка для дому та побутове технічне оснащення;
•    продукція для дітей та іграшки.
Якщо вам потрібний продаж комп'ютерів або ви бажаєте оцінити новинки в ігровому напрямку, випробувати на собі плюси електротранспорту, купити картридж для принтерів та багато іншого – зорієнтуватися на виставці буде легко. Організатори зробили все можливе, щоб відвідувачі відчували себе комфортно та впевнено.
Для людей, які цінують безпеку та контроль, низка топових виробників представлять в окремих зонах свої новинки: відеоспостереження, системи «розумний дім» та багато іншого. Виставка СЕЕ2019 зроблена з розмахом та поєднує в собі багато різних напрямків. Завдяки цьому кожен відвідувач зможе знайти необхідну інформацію.

Виставка СЕЕ2019 – те, що поєднує виробників з різних куточків світу в одному місці, демонструючи відвідувачам найкращі сторони розвитку людства та його побуту.

Придбати квиток на виставку Ви можете за посиланням

 https://erc.ua/cee/uk/ .


  |  Apr 11, 2019  |   0 Коментов  |  


Вверх