Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Блокування смарт-функцій у телевізорах Samsung

Блокування смарт-функцій у телевізорах Samsung

З дуже неприємною проблемою зіткнулися користувачі техніки Samsung, а саме смарт-телевізорів. Шквал питань щодо смарт-функцій телевізорів Samsung посипався від користувачів техніки в Росії, Білорусії, Україні та Молдови. Користувачі зазначили, що замість "розумної" програми, на екрані висвічується помилка "This TV is not fully functional in this region", що означає "обмежені функції телевізора в даному регіоні". У чому причина?

                                                                                         Що призвело до блокування смарт-функцій? Що ж робити, якщо таки зіткнулися з "баном"?

З "розумного" на звичайний телевізор перетворилася та техніка Samsung, яка була зроблена для інших країн. За роз'ясненнями в ситуації, що склалася, звернулися в офіційне представництво Samsung, де співробітники дали відповідь - "виробник не несе відповідальності за справність роботи всіх функцій, передбачених у телевізорі, якщо його використовують на території іншої країни, не тієї, для якої він був призначений".

Такий "бан" виник із телевізорами, які потрапили на ринок збуту країн колишнього СНД нелегально.

Виробник закликав усіх купувати продукцію лише в офіційних ретейлерів своєї країни та регіону. Як пояснює компанія, в Україні  та інших країнах є офіційне виробництво Samsung, яке покликане повністю задовольнити потреби свого покупця, та завозити техніку з інших країн немає потреби.

 Що ж робити, якщо таки зіткнулися з "баном"?

Наші користувачі не впадають у відчай і звичайно ж вже знайшли варіанти виходу з ситуації, що склалася. Одним з варіантів, як повідомляють користувачі техніки, позбавитися проблеми можна шляхом натискання певної комбінації кнопок на пульті при вимкненому телевізорі. У такому разі на екрані має з'явитися сервісне меню, де слід поміняти "домашній" регіон на потрібний.

Зверніть увагу! Маніпуляції з сервісними налаштуваннями можуть призвести до неполадок техніки та збою інших функцій!

Іншим способом вирішення проблеми є заміна материнської плати, але цей спосіб коштуватиме вам чималу суму.


  |  Mar 03, 2020  |   0 Коментов  |  


Вверх