Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

AVISTA GROUP інформаційний партнер CEE2019

AVISTA GROUP інформаційний партнер CEE2019

В останні вихідні вересня відбудеться друга цього року виставка електроніки, рішень для дому та бізнесу CEE2019. Захід відбудеться 28-29 вересня у виставковому центрі Tetra Pak за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (метро Т.Шевченка) та буде поділено на 2 частини – CEE та CEE Games. Серед учасників понад сто лідерів світового ринку різних галузей та бізнес-напрямків. На стендах CEE2019 продемонструють та протестують рішення та продукти для бізнесу із системної інтеграції, консумерської електроніки; техніку для дому та побутову техніку. Крім того, у Beauty-зонах жінки та чоловіки зможуть зробити стильну зачіску або придбати продукти для догляду за тілом та волоссям.

Для майстрів та професіоналів сфери будівництва або ремонту будуть цікаві майданчики на відкритому повітрі, де можна протестувати та оцінити якість інструменту для дому та саду.

Друга частина виставки CEE Games буде присвячена виключно геймінгу. Крім випробувань у дії останніх версій кокпітів, VR-шоломів, топових ноутбуків, спеціалізованих моніторів і периферії, також пройдуть турніри з кіберспорту з цінними призами.

Генеральний партнер виставки Acer, на стенді якого будуть представлені останні новинки нещодавно анонсованих продуктів – найтонший ноутбук у світі Acer Swift 7, інноваційний ігровий ноутбук Predator Triton 900, ігровий 4К монітор Predator X27 та ігрова система у вигляді механізованої кабіни Predator Thronos. Офіційними партнерами CEE2019 є компанії AMD та HP.

Придбати квитки на виставку Ви можете тут 


  |  Sep 23, 2019  |   0 Коментов  |  


Вверх