Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Системи зберігання даних Dell стали ще швидшими!

Системи зберігання даних Dell стали ще швидшими!

Представники компанії Dell EMC презентували вдосконалений масив зберігання даних PowerMax, який раніше був визнаний найшвидшим у світі. Чим здивували розробники критиків та кінцевих користувачів цього разу?

Технічні характеристики СГД

Починаючи з 3 кварталу цього року, система зберігання даних PowerMax буде створюватися на базі NVMe, яка зарекомендувала себе чудовою продуктивністю та масштабуванням у горизонтальному та вертикальному виконанні до 4 Пбайт.

Крім того, за даними виробників, для масиву даних виділено особливу пам'ять – SCM. Вона характеризується надійністю і може бути використана для постійного зберігання інформації.

При цьому PowerMax став володіти можливістю так званого «машинного навчання», коли в режимі реального часу забезпечується інтелектуальне розміщення даних з подальшим швидким вилученням потрібної інформації, її сортуванням та подання у легкочитаному вигляді.

Пропускна здатність у СГД також збільшена. Тепер її показники сягають 350 Гбайт/с. Збільшена кількість транзакцій, операцій введення та виведення помітно збільшує і обсяг даних, що передаються, навіть якщо до системи підключено десяток користувачів.

Змінився параметр затримки при читанні. Він дорівнює тепер 100 мкс2. Отже, користувачі зможуть швидко оновлювати інформацію та відкривати доступ до неї необмеженому колу осіб.

 Переваги оновленого PowerMax

На підставі зазначених параметрів можна відзначити, що PowerMax тепер:
•  Характеризується високою швидкодією;
•  Здатний вирішувати миттєво поставлені завдання, у тому числі при їх взаємозалежності чи комплексності вихідних даних;
•    Має розширений функціонал;
• Працює безперебійно навіть при підвищених робочих навантаженнях.
І ті, хто бажає мати дійсно блискавично працюючий масив даних з консолідацією центрів обробки інформації, обов'язково повинен придивитися до PowerMax.


  |  Sep 11, 2019  |   0 Коментов  |  


Вверх