Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Виставка CEE2017 у Києві

Виставка CEE2017 у Києві

Останні роки один із лідерів на ринку України компанія ERC проводить виставки у сфері IT технологій та новинок. І цей рік не виняток – 7-8 жовтня 2017 року у Києві в «Експо Плазі» пройде грандіозна виставка CEE2017, на якій будуть представлені новинки зі світу електроніки, електротехніки, іграшок та електротранспорту. До уваги відвідувачів буде надано продукцію понад 150 лідерів світової індустрії різних галузей.

Якщо минулого року на виставці CEE2016 ми побачили новинки планшетів, смартфонів, ноутбуків (трансформерів), смарт-годин, гіроскутерів, фото та відеокамер, новинки серед телевізорів із вигнутим екраном – SUHD TV, які виглядають особливо вражаюче. Виробники «заліза» для відеоігор також не стоять на місці - потужні звукові та відео карти, процесори, маніпулятори, загалом, все для того, щоб гра була максимально реалістичною. Крім того, ми дивувалися роботам-пилососам, принтеру, який віддалено друкував фотографії, ну і багатьом новинкам у сфері технологій.

Через рік ми звикли і ознайомилися з інноваціями. Тепер нас не здивуєш ноутбуком-трансформером: хочеш – планшет, хочеш – повноцінний ноутбук із клавіатурою. В ужиток входять роботи-пилососи, які управляються за допомогою смартфонів. Звикли ми також з гіроскутерами, гіроколесами, електророверами та електросамокатами. І, зауважте, це все, можна сказати, для приватного користування. Для бізнесу також було багато цікавих новинок – корпоративні рішення щодо уніфікованих комунікацій, бездротового зв'язку, відеоспостереження, мережевої та інформаційної безпеки, хмарних напрямків та багато іншого.

Цього року компанія ERC анонсує масштабнішу виставку, яка пройде у двох павільйонах (загальна ціна демонстраційного обладнання 13 млн грн), масштабніша, на якій топ-30 виробників системної інтеграції покажуть свої найкращі рішення, крім того будуть представлені такі новинки, як 3D принтера, що друкують шоколадом, тестом, екологічним пластиком із кукурудзи від світового лідера 2016 року – компанії XYZprinting.

Можна також подивитися, а деякі новинки навіть протестувати - планшети, смартфони, смарт-годинник, 3D принтера, 3D ручки, дрони, роботи; будуть показані новинки телевізорів, електромобілів, фотоапаратів, відеокамер, продуктів електроенергетики, світлодіодної продукції, рішень для бізнесу та багато іншого.


Купити квиток можна вже зараз, перейшовши за посиланням https://erc.ua/cee/.


  |  Sep 13, 2017  |   0 Коментов  |  


Вверх