Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Включаємо модуль «Антизлодій» в ESET Smart Security 9

Включаємо модуль «Антизлодій» в ESET Smart Security 9

13 жовтня 2015 року компанія ESET випустила нові версії своїх програм Smart Security 9 і NOD32 Antivirus 9. Бета-версії продуктів були надані ще наприкінці травня і з того часу провелося масове їх тестування, що дозволило виявити та усунути недоробки.
Серед плюсів можна відзначити окрім стандартних – забезпечення безпеки ПК від вірусів, троянських програм, черв'яків, шпигунських програм, рекламного ПЗ, руткітів, хакерських атак, фішинг-атак і спаму – також захист платежів он-лайн, модуль Антизлодій і персональний брандмауер. Зокрема, розглянемо нововведення – модуль Антизлодій.
Антизлодій є стандартною функцією для мобільних пристроїв, адже втрата або крадіжка телефону значно поширеніша, ніж зараження смартфона або планшета. Якщо порівняти, McAfee і Symantec пропонують захист від крадіжки лише для мобільних, тоді як ESET запропонував здатність відстежувати комп'ютери з ОС Windows у разі втрати або крадіжки (модуль не призначений для використання в ОС Windows Home Server).


Після встановлення та активації Smart Security пропонується зв'язати свій пристрій з обліковим записом my.eset.com. Якщо такої немає, натисніть кнопку «Створити обліковий запис». Відкриється форма реєстрації, заповніть її та натисніть «Створити новий обліковий запис my.eset.com».
Після завершення реєстрації буде здійснено автоматичний вхід до облікового запису my.eset.com.

Перевірте пошту, чи в папці «Вхідні» має бути лист із підтвердженням. Тепер відкрийте ESET Smart Security і натисніть кнопку «Увімкнути ESET Антизлодій», щоб зв'язати свій пристрій з обліковим записом.

Введіть адресу електронної пошти та пароль для облікового запису та натисніть кнопку «Вхід». Введіть ім'я пристрою у полі «Ім'я комп'ютера» та натисніть «Далі». Після завершення натисніть кнопку Готово.
Щоб використовувати модуль Антизлодій, спочатку потрібно увімкнути функцію на пристрої, який потрібно відстежувати.
У разі втрати або крадіжки потрібно буде авторизуватися на порталі ESET і натиснути кнопку, щоб повідомити про крадіжку. Тоді пристрій перезавантажиться, заблокується доступ до всіх облікових записів, крім облікового запису на ESET, і запуститься моніторинг активності, що включає відстеження розташування та активацію веб-камери на пристрої (природно, пристрій має бути підключений до Інтернету).
У разі втрати особі, яка виявила пристрій, буде показано повідомлення з вашими контактами.
У разі крадіжки, ESET перезавантажує систему і виконує вхід до вашого облікового запису. Злочинець не отримає доступ до ваших файлів, а ESET надсилатиме дані локації, скрині екрана та фото з веб-камери. Якщо ви виявите, що людина добропорядна, можете надіслати їй ваші контакти.
Придбати продукт можна, перейшовши за посиланням ESET Smart Security.


  |  Jul 21, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх