Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Секрет HP розкритий!

Секрет HP розкритий!

До речі, в інших виробників струминних картриджів (Canon наприклад) про термін придатності не йдеться взагалі. Чому? Стане зрозуміло наприкінці статті.

Отже. Беремо до рук картридж НP. Він упакований у картонну коробку. Обмовлюся, для тривалого зберігання необхідна герметичність головки картриджа, щоб повітря не закупорило дюзи картриджа, тоді картридж просто перестане друкувати. Інакше виникнуть такі проблеми.

Значить картон – герметичності немає, далі розкриваємо та бачимо пластиковий кульок. О, все герметично! Але лише на перший погляд. З протилежного боку пластикового кулька є дивні отвори. Коли картридж витягнутий, стає видно "природа" цих отворів.

О боже, вони наскрізні! Навіщо, адже дюзи захищені лише маленьким шматочком фірмового скотчу? Навіщо, навіщо? Щоб картридж не зберігався довго в магазині та не друкував довго у принтері – ось навіщо! Про нас подумав виробник! Робіть висновки добродії!

Щоб все не виглядало так очевидно, НР вжив заходів і всередині з боку злощасних отворів уклав білу картонку, щоб створити ілюзію ненаскрізних отворів.
У результаті картридж зберігається – НА ПОВІТРІ! Тут заслужено можна було б поставити три знаки оклику.
Тепер кілька слів на захист. НР ніби попереджає хвилю обурень. Ну так у нас зі зворотного боку картонної упаковки вказано термін придатності! В чому проблеми? І дійсно, картридж виготовили і упаковали, через рік зберігання він вийде з ладу, про що на коробці і попереджено.
А що залишається у залишку?
. Купуючи струминний картридж НР - дивіться уважно на термін придатності, якщо він минув, ви ризикуєте! Не купуйте залежалий товар. Продавці інтуїтивно і сором'язливо затирають дату придатності (як видно на першому фото) або взагалі видаляють картонну упаковку.
Але ми щось знаємо вже в чому справа! Чи не так?
А ось картриджі Canon (це не реклама, а заради справедливості) упаковані на совість у пластмасові бокси, герметично та картонна упаковка зверху. Як належно!

 

 

Записки нашого сервісного інженера

Башкатова Руслана.


  |  Jul 07, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх