Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Програми для економії заряду батареї

Програми для економії заряду батареї

Доброго часу доби. У сучасному світі з безліччю різних програм, ігор наші смартфони часом не витримують навантажень навіть одного дня. Чи не замислювалися ви у таких випадках над питанням економії батареї? Google Play пропонує нам непоганий вибір програм, що спеціалізуються саме на вирішенні цієї проблеми. Розглянемо сім найпопулярніших.
DU Battery Saver


У його завдання входить «примушувати спати» фонові програми (сканує пам'ять пристрою на наявність сервісів, що споживають занадто велику кількість енергії, та припиняє їх роботу), показувати докладну статистику використання ресурсів акумулятора, перемикати профілі економії енергії. Після завантаження програми на пристрій досить просто натиснути на кнопку «Оптимізувати», яка знаходиться на головному екрані. Якщо в гаджеті є програми, які не потрібно оптимізувати, їх можна внести до «білого списку», який знаходиться в «Налаштуваннях» програми.
Amplify Battery Extender

    
Додаток дозволяє керувати частотою та тривалістю пробудження процесора. До того ж, забороняє програмам автоматичний запуск і може заблокувати непотрібні системні сервіси.
Battery Saver


Ця програма, як і попередня, пропонує керувати частотою процесора (зберігати енергію за рахунок обмеження частоти). Користувач повинен лише вказати, наскільки відсотків він хоче продовжити життя свого гаджета і програма знизить частоту до необхідного рівня.
Servicely


А ця програма схожа на першого також спеціалізується на закритті фонових сервісів. Воно працює у фоновому режимі і через встановлені проміжки часу перевіряє список працюючих процесів. При виявленні внесених до списку блокування вимикає їх. Але для керування процесами програмі необхідно надати root-доступ.
Battery Doctor


Програма дозволяє швидко вимкнути ресурси, що поглинають заряд акумулятора після натискання кнопки на екрані. Серед плюсів також можна відзначити очищення кешу системи, перегляд детальної статистики використання батареї та перемикання профілів за розкладом. Як попередні програми, ця не вміє маніпулювати частотою процесора, але допомагає правильно заряджати гаджет – починати та закінчувати заряджання в оптимальний час, що значно збільшує термін служби акумулятора.
Greenify


Розробники цієї програми створили технологію, яка дозволяє «приспати» програми, при цьому будь-якої миті вони працездатні і можуть бути використані будь-якої миті. Єдиний недолік – як і у Servicely необхідний root-доступ.
GSam Battery Monitor


На відміну від інших, ця програма дозволяє встановити повний контроль використання акумулятора, надавши інформацію про всіх споживачів енергії, розглянувши яку ви можете вжити заходів. Сама по собі програма не може заощаджувати заряд, але зібрані дані допоможуть вам виявити слабку ланку, з вини якої батарея служить менше запланованого терміну.
Але варто завжди пам'ятати, поки ви дбаєте про свій акумулятор, про раціональність його використання та використання додатків та сервісів, він служитиме вам довго.


  |  Sep 06, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх