Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Принтер чи БФП: що краще?

Принтер чи БФП: що краще?

З розвитком електроніки та цифрового друку на прилавках щороку і навіть частіше з'являються нові пристрої для друку. Але якими б не були їх функції та дизайн, все ж таки за призначенням вони поділяються на два основні типи – принтери в чистому вигляді та багатофункціональні пристрої або МФУ. Що ж вибрати для офісу та будинку? Якому устаткуванню віддати перевагу?

 Принтери: за та проти

Принтери є периферійним пристроєм, за допомогою якого електронна текстова або графічна інформація виводиться на твердий носій, наприклад, папір або картон. Вони не призначені для копіювання або перекладу наявних документів у цифрову версію. Отже, функціональність їхня обмежена. А чи є плюси такого пристрою?
•   Забезпечує максимальну швидкість друку. І в порівнянні з БФП працюють швидше, продуктивніше і навіть ефективніше, створюючи точні, чіткі текстові файли або фотографії.
•    Займає мінімум місця. Обмежена функціональність - це плюс, адже техніка відразу стає малогабаритною і легко впишеться в домашній інтер'єр або розміститься на офісному вузькому столі.
•   Варто недорого. За невисоку ціну можна придбати цілком продуктивний та швидко дієвий принтер.
Крім того, принтери вибирають і ті споживачі, які точно впевнені, що їм не знадобиться сканер або копір. Не здійснюватимете дані маніпуляції? Тоді навіщо переплачувати за функціональний пристрій!

Чому варто зробити вибір на користь багатофункціонального пристрою?

Сама назва обладнання підкреслює його функціональність та багатозадачність. За допомогою МФУ ви зможете робити копії документів, переводити файли в електронний вигляд, друкувати дипломи, виписки чи презентації.

Як правило, такі пристрої особливо актуальні для комерційних цілей. І нехай їхнє обслуговування часом обходиться дорожче, але без таких приладів неможливо собі уявити сучасні офіси. Менеджери просто не зможуть якісно та швидко обробляти звернення клієнтів, якщо під рукою у них не буде такої периферійної комп'ютерної техніки. При цьому багато хто з них сьогодні має можливість підключення одночасно до кількох робочих місць користувачів локальної мережі і навіть оснащується функцією дистанційного керування. Це зручно та розумно з погляду виконання щоденних бізнес-завдань.

А місце для багатофункціональних пристроїв обов'язково знайдеться на тумбах або стелажах, адже вони поєднують у собі відразу три пристрої – сканер, принтер та копір.

 МФУ чи принтер: як вибрати?

Вибір офісної техніки сьогодні великий. Як же не помилитися і придбати саме той пристрій, який потрібний вам чи вашим співробітникам?

Наводимо кілька порад щодо купівлі периферійної техніки:
1.   Визначте спектр завдань, які виконуватиме обладнання. Лише друк? Купуйте принтер. Для інших функцій знадобиться БФП.
2.    Виділіть конкретний бюджет. Можливо, ви придбаєте принтер і сканер окремо, а не переплачуватимете за великогабаритне МФУ.
3. Знайдіть місце для техніки. Багато відомих брендів пропонують сьогодні невеликі багатозадачні пристрої.
Безпомилково обране обладнання – запорука його тривалої та безперебійної експлуатації.


  |  Sep 06, 2019  |   0 Коментов  |  


Вверх