Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Огляд Samsung Galaxy Note 7

Огляд Samsung Galaxy Note 7

Днями відбулася презентація нового флагмана лінійки фаблетів від компанії Samsung – Galaxy Note 7. Дещо оновлений дизайн являє собою вигнуті краї, чим здається компактнішим за своїх конкурентів. Екран з Super AMOLED-дисплеєм розміром 5,7 дюймів та роздільною здатністю 2560х1440 пікселів злегка загнутий з боків. Задня панель, покрита склом, також із загнутими краями відбиває фронтальну поверхню. Рамка між панелями виготовлена із сплаву алюмінію.
Приємним нововведенням є сканер сітківки ока та датчик відбитків пальців, що дозволяє убезпечити дані користувача.
До того ж пристрій захищений від пилу та води за стандартом IP68, що витримує занурення у воду на глибину до 1м на 30хвилин. Цей захист отримав також і стілус, можна робити нотатки та працювати під водою без проблем.


Гаджет оснащений процесором Samsung Exynos 8890 та 4ГБ оперативної пам'яті. Внутрішній накопичувач становить 65ГБ, до того ж є слот розширення microSD об'ємом до 256ГБ.
Камера основна 12 мегапікселів із технологією Dual Pixel та фронтальна – 5 мегапікселів із технологією оптичної стабілізації зображення.
Порадував також акумулятор ємністю 3500 мАч з можливістю швидкого заряджання (через порт USB Type-C, бездротовий метод).
Серед іншого модуль Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac), Bluetoth 4.2 LE, ANT+, NFC, GPS. Габарити у цієї моделі 73,9 х 153,5 х 7,9 мм, вага 169 грам. Операційна система Android 6.0.1 Marshmallow. Смартфон представлений у чотирьох кольорах – чорний, срібний, золотий та синій.


В Україні Note 7 коштує близько 25000 грн, що здається дорого, але судячи з параметрів та дизайну смартфон вартий того.


  |  Aug 05, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх