Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Огляд гри GTA5

Огляд гри GTA5

GTA 5 – черговий довгоочікуваний шедевр від компанії Rockstar Games. GTA 5 можна вважати безумовно найдорожчою грою. На неї було витрачено 265 мільйонів доларів і, чи жарт, гра окупилася повністю за півтора місяці лише на попередніх замовленнях на консолі. А вже про те, що GTA 5 стала відразу грою, що продається, я промовчу, але вдумайтеся - за перший день продажу 800 мільйонів доларів і мільярд за третій день продажу! GTA 5 увібрала в себе все найкраще від переведених ігор серії GTA: від Vice city – сонячні пляжі та частково атмосферу, від San Andreas – нескінченні простори, від GTA 4 – графічний двигун та тактико-бойову систему ведення бою.

У той же час Rockstar Games виправила все, що можна було виправити і підняла систему гри на новий рівень, ввівши в гру не одного, а трьох персонажів, про які ми поговоримо пізніше.

Також тепер немає тупого монотонного проходження нудних місій на кшталт «відвези туди чи убий того», тепер це прироблено у випадкові події, наприклад, їдемо ми на точку місії і бачимо біля дороги прив'язаного мужика, можемо зупинитися і дізнатися, що сталося? або ж проїхати далі. Також у грі є дві соц. мережі, аналог Tweeter і Facebook, також додана система новин, яка пише про події, що відбулися в GTA 5. Так, наприклад, у грі існує спеціальний елітний підрозділ, якому ми, до речі, постійно докучатимемо і одного разу ми почуємо новину про розпуск цього підрозділу. Також у грі присутні дві валютні біржі, на яких можна заробляти або втрачати гроші за рахунок стрибків курсу валют. Принцип їхньої роботи простий - одна працює на генераторі випадкових чисел, друга за рахунок активності інших гравців у Rockstar Social Club. На цьому про особливості ігрового процесу можна закінчити.

Тепер коротко про сюжетну частину. Як я розповів раніше, ми граємо за трьох персонажів, між якими ми можемо перемикатися. Усі персонажі відкриваються поступово, почнемо з першого персонажа Майкла Де Санта.

 

 Майкл Де Санта, раніше Майкл Таун

Ще до переїзду до Лос-Сантосу Майкл зустрів на своєму життєвому шляху колишнього військового льотчика Тревора Філліпса. Виявилося, що вони мають спільні інтереси у кримінальному бізнесі. Незабаром ці двоє стали близькими друзями і навіть перевірили разом кілька брудних справ. Якось Майклу вдалося укласти дуже вигідну угоду з хлопцями з FIB, в результаті якої він добре розбагатів, переїхав до Лос-Сантос, де купив свій власний величезний особняк з полем для гольфу і тенісним кортом, а також кілька спортивних автомобілів. Втім, безтурботне життя тривало зовсім не довго. Стервозна дружина Майкла почала просаджувати всі нажиті гроші у дорогих бутіках. Син Джиммі та донька Трейсі постійно лаються не тільки з Майклом, а й один з одним. У ході гри ми побачимо, що дружина не просто ненавидить його, вона йому ще й зраджує. Єдина домашня розвага Майкла – це перегляд старих Екшенів у компанії зі стаканчиком спиртного. У спробі змінити своє життя на краще Майкл звертається за допомогу до психотерапевта. Він розповідає йому про свою особистість, свої неприємності та про те, чого він хоче. Але психотерапевт, відчуваючи, що зможе йому допомогти, пропонує звернутися до іншого фахівця. Коли життя зайшло в глухий кут, і грошей стало зовсім мало, Майкл вирішив знову повернутися до кримінального світу, щоб трохи підзаробити і повеселитися. І тут на шляху йому зустрічається хлопець із справді президентським ім'ям Франклін Лінкольн.

Франклін Лінкольн

Франклін народився на півдні Лос-Сантоса, але в нього ніколи не було сім'ї, грошей та освіти, на яку він міг би сподіватися. В молодості вів спосіб життя відморозка, торгував наркотиками, проте незабаром був заарештований. Після звільнення з в'язниці Франклін вирішує відмовитися від життя в гетто. Будучи досить амбітним і заповзятливим, Франклін втомився від дрібних вуличних розбірок і хотів просуватися вперед у злочинному світі Лос-Сантоса. В цей час він і знайомиться з Майклом, що було дуже до речі. Вони разом роблять роботу, і Майкл бачить у ньому певний потенціал. Так, Франклін приєднується до Майкла та його божевільного друга Тревора. З цього моменту розпочинається історія GTA 5.

І на завершення розповім про Тревора Філіпса.

 

Тревор Філіпс

Наприкінці вісімдесятих - початку дев'яностих Тревор вступив на службу в армію як льотчик. З армії він повернувся на початку двохтисячних. На той час йому було вже понад тридцять років і в авіації йому робити більше нічого. Незабаром після повернення з армії Тревор познайомився з Майклом. Вони швидко потоваришували і провернули кілька успішних пограбувань. Якоїсь миті дружба Майкла з Тревором висіла на волосині. Можливо, це сталося через те, що Майкл активно співпрацював із FIB, що принесло йому чимало грошей. У Тревора досить складний характер. Він запальний, безкомпромісний, безжальний, мстивий і непередбачуваний. Тревор одержимий насильством та руйнуваннями. У другому трейлері GTA 5 Тревор б'є людину головою об барну стійку, потім підпалює і йде з будівлі без жодного жалю про вчинене. Втім, Тревор має і позитивні якості. Він чесний, зовсім не лицемірний, він має свої незмінні принципи і свій шарм.

На завершення хочу сказати, що якщо на GTA 5 дивитися з боку оцінювання, то GTA 5 - це хороша робота над помилками. Але якщо висловити суто свою думку від гри, то це та гра, в якій безперечно варто грати. Адже вона справді вартує своїх грошей.

І додам деякі поради: вчасно гри постарайтеся прогулятися, на місцевості, певен, на вас чекатимуть багато сюрпризів. А для тих, хто ще не придбав гру, ось посилання

на GTA 5.

Данило


  |  Jul 21, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх