Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Новий відеочат від Google

Новий відеочат від Google

Днями корпорація Google презентувала програму для відеозв'язку – Google Duo. Воно дуже просте і без будь-яких наворотів, працює тільки на смартфонах, як на Android, так на iPhone. Щоб ним скористатися, достатньо лише просто натиснути на контакт, щоб увімкнувся відеозв'язок. Принцип роботи простий – під час реєстрації програма зчитує номер телефону з SIM-картки, потім надсилає SMS із підтвердженням. І не потрібно заповнювати контакт-лист або створювати обліковий запис. Google Duo безпосередньо працює зі списком контактів у пам'яті та номером телефону. Але програма викликає всього одного абонента, в ньому не можна здійснювати конференц-зв'язок. Розробники при створенні цієї програми, як писалося вище, не використовували нічого зайвого - в ньому немає всяких масок, наклейок, рамок та інших дрібниць, які зазвичай вбудовують у подібні програми.


З нововведень хотілося б виділити функцію Knock Knock (Тук-тук). Її принцип роботи в наступному: під час надходження на ваш смартфон відеодзвінка транслюється зображення з камери співрозмовника, і ви можете бачити, хто дзвонить, а опонент у цей час може, наприклад, всіляко показувати вам жести, щоб ви відповіли. Ця функція є надійною, до того ж, трансляція йде вже в той момент, коли ви торкаєтеся екрана, щоб відповісти.

З приводу небажаних дзвінків можна не перейматися. Перше, функцію можна вимкнути, друге – вона працює лише з вашим списком контактів, тобто. невідомі люди вам не додзвоняться, і третє – того, хто телефонує, можна заблокувати.
Крім вищезгаданого, є ще одна перевага – розробники трохи вдосконалили backend, таким чином, якщо мобільний інтернет пропаде або відбудеться автоматичний перехід на Wi-Fi, відеозв'язок може завмерти максимум на пару секунд, а потім знову відновитися.


Можна було припустити, що розробники включать Google Duo до «за замовчуванням», але вони вирішили поки тримати його окремо, і спостерігати за тим, як він покаже себе на ринку і чи матиме попит. На жаль, ринок подібних додатків зі схожими функціями та будь-якими додатковими атрибутами дуже великий. І чи зможе Google Duo завоювати місце в ньому завдяки своїй простоті та зручності?


  |  Aug 18, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх