Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Новий крок у розвитку компанії

Новий крок у розвитку компанії

Компанія AVISTA GROUP на українському ринку інформаційних технологій вже понад 10 років. За цей час у нас накопичився великий досвід роботи з комп'ютерною технікою – налаштування, обслуговування, ремонт. Виходячи з цього, ми вирішили створювати комп'ютерну техніку українського виробництва на основі комплектуючих від найкращих світових виробників.

Це дозволило нам об'єднати у власному продукті три головні переваги: ​​високу якість, можливість зміни конфігурації та зниження ціни за рахунок того, що складання здійснюється в Україні та обходиться дешевше, ніж на виробництвах світових гігантів.

Наша діяльність ґрунтується на серійному виробництві готових моделей, а також на виготовленні моделей власного складання, в яких враховуються всі тонкощі подальшої роботи клієнта з обладнанням.

Виробництво комп'ютерної техніки потребує вузької спеціалізації, великого обсягу знань, професіоналізму та високоефективних методик організації всіх технічних процесів, інакше про створення якісного продукту годі й говорити. Саме тому ми вклали багато сил та ресурсів у підбір робочої команди та створення певної культури виробництва:

- одержання сертифіката на систему управління якістю ISO 9001:2015 та сертифіката на систему екологічного управління ISO 14001:2015;
- партнерські договори із основними постачальниками комп'ютерних комплектуючих на територію України;
- високий вхідний контроль комплектуючих компонентів;
- ретельне тестування продукції, під час якого перевірку критичними навантаженнями проходять усі компоненти та підсистеми.


Робота з клієнтами має першочергову важливість для нас. Ми розуміємо, що цінність для замовника несе не тільки саме обладнання, а й можливість отримання всіх супутніх послуг з обслуговування та ремонту комп'ютерної техніки, а також заміни комплектуючих та оновлення конфігурації.

Для максимальної зручності ми пропонуємо гарантійну та післягарантійну підтримку, яка здійснюється у сервісних центрах компанії у Києві та на території України. Ви можете вибрати стандартну або розширену гарантію, виходячи зі зручності того чи іншого варіанта.

Ми виконуємо як роздрібні, так і оптові замовлення та здійснимо складання як індивідуального комп'ютера для роботи, навчання чи дозвілля, так і корпоративного «набору», враховуючи не лише специфіку роботи компанії загалом, а й кожного співробітника окремо.

Для замовлення та отримання вичерпної консультації звертайтесь до нас по телефону, пишіть на електронну пошту або залиште заявку в сервісній системі нашого сайту

https://service.avistagroup.kiev.ua/.


  |  Jan 29, 2019  |   0 Коментов  |  


Вверх