Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Незвичайні зарядні пристрої для смартфонів

Незвичайні зарядні пристрої для смартфонів

Буквально кілька років тому телефон служив нам виключно засобом зв'язку, а акумулятор його не розряджався тиждень. Але сьогодні при покупці нового гаджета ми отримуємо не лише «дзвонилку», а й відеокамеру, GPS-навігатор, MP3-плеєр, кишеньковий комп'ютер тощо. І, що звичайно, акумулятор розряджається вже за один день. Добре, коли у вас при собі практично завжди зарядний пристрій, але трапляються випадки, часом дуже часті, коли його немає, телефон розряджається, а необхідно бути на зв'язку.
Сучасні технології пропонують нам для вирішення подібних ситуацій досить креативні та незвичайні зарядні пристрої.
Піші прогулянки


Розробники SolePower із США вигадали спеціальні устілки, що акумулюють енергію під час ходьби. Принцип роботи – ці устілки поєднуються з браслетом-батареєю, закріпленим на нозі. Після зарядки цю батарею можна підключити через кабель USB до будь-якого гаджета (наприклад, для зарядки iPhone необхідно пройти дистанцію в 4-8 км, що за один день проходить офісний співробітник). Ще один плюс - вони водонепроникні, у них можна спокійно гуляти під дощем.
Вентилятор "iFan"


Цей пристрій досить незвичайно своїм дизайном та технологією роботи. Принцип роботи полягає у перетворенні енергії вітру на електрику. За стабільного вітру такий гаджет зарядить iPhone за 6 годин. Зручно їхати з ним у транспорті, достатньо висунути руку у вікно, і смартфон вже безкоштовно заряджається. Нестача його, щоправда, у габаритах.
Динамо-зарядка


Цей вид зарядного пристрою швидше підійде любителям накачати м'язи. Пам'ятаєте, коли були ліхтарики, що заряджалися за допомогою натискання на спеціальний важіль або обертання спеціальної ручки? Така сама технологія і в принципі роботи динамозарядного пристрою. За допомогою рухів рук ви отримаєте електроенергію, але для повної зарядки доведеться докласти зусиль.
"Мізинчикові" батареї


Найбільш, напевно, практичний та зручний спосіб заряджання акумулятора смартфона. Принцип роботи в перегоні енергії батарейки в телефон. Єдиний недолік у тому, що доведеться таки купувати батарейки.
Велозарядка


Дуже зручний спосіб зарядити акумулятор смартфона для любителів велопрогулянок. Цей пристрій кріпиться біля колеса, а тримач для телефону та провід – на кермо. До того ж, якщо рухатись із швидкістю 12 км/год, ефективність такого пристрою можна порівнювати зі звичайною розеткою.
Заряджання повітрям


А ви знаєте, що телефон можна зарядити за допомогою людського дихання? Спеціальна маска із пластику AIRE призначена саме для цього. Принцип роботи – перетворювати дихання людини на електроенергію, що швидше дихаєш, то швидше йде зарядка. Під час сну, під час бігу ... Як стверджують творці такого приладу, він не заважає дихати і є абсолютно нешкідливим для здоров'я людини.
Epiphany One Pack


Ви, напевно, вже чули про чудо-зарядку, що працює від підставки під напої. Достатньо поставити склянку з гарячим або холодним напоєм на таку підставку, і смартфон вже заряджається. Такий девайс можна брати і на роботу, і на вечірку, головне щоб напій був потрібної температури.


  |  Sep 14, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх