Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Які смартфони найнадійніші?

Які смартфони найнадійніші?

Всі ми користуємося смартфонами, вони увійшли до нашого життя як невід'ємна частина нашого існування. Хтось використовує їх виключно як бізнес-гаджет, де крім «зателефонувати» і ще пари функцій його не використовують, хтось використовує його як зв'язок зі світом через будь-які соціальні мережі, ну а хтось використовує їх як іграшку з невеликим доповненням дзвінка. Тим не менш, ними користуються ВСЕ! І при купівлі нового такого пристрою кожен відповідно до своїх майбутніх намірів юзанія підбирає відповідні параметри. І, звичайно, всім хочеться, щоб працездатність придбаного пристрою була, як кажуть, на рівні.
Лідерами на ринку є Samsung та Lenovo, кількість продажів пристроїв цих компаній, чесно кажучи, вражає. Однією з причин цієї першості є їхня доступність за ціною, та й характеристики у них непогані. Але стоячи перед вибором такого розмаїття смартфонів замислюєшся, а наскільки вони надійні, чи відповідають характеристики їхньої працездатності?


На це запитання відповіли дослідники компанії Apteligent. Вони провели тестування найпопулярніших торгових марок серед смартфонів, таких як Samsung, LG, Sony, Motorola, HTC та ZTE. Щоправда, вони не повідомили назви порівнюваних моделей. Принцип тестування полягав у аналізі числа аварійних закриттів популярних додатків (число завантаження понад півмільйона разів).
В результаті цього дослідження перше місце посіла лінійка Sony з результатом 0,08% (середня кількість зависань та «вильотів»). На другому місці моделі компанії Motorola – 0,09%, яка нині належить китайській Lenovo. На третьому – HTC з 0,1%, а на четвертому два корейські виробники Samsung та LG з цифрою в 0,11%. А ось китайці ZTE продемонстрували жахливу продуктивність своїх пристроїв та посіли останнє місце у рейтингу з 0,28%.


Природно, що аварійне закриття програми багато в чому залежить від випадкових факторів. І лідер тестування не раз доводив нам свою якість збирання. Адже щоб не сталося і не сталося, а Sony працює безвідмовно, тоді як інші через півроку - рік починають "зависати", "глючити" і т.д.


  |  Aug 19, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх