Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

HP Neverstop Laser: підвищує продуктивність друку та заощаджує до 80% фарби!

HP Neverstop Laser: підвищує продуктивність друку та заощаджує до 80% фарби!

Основна проблема власників принтерів та БФП – це заправка картриджа. Як тільки пристрій починає друкувати бляклі сторінки, нерозбірливі картинки і тексти, що ледь помітні, доводиться встановлювати новий тонер. На шкірі рук при цьому залишаються незмивні сліди від пігментів, що фарбують. Та й на столі нерідко залишаються розмивчасті плями фарби. Що ж до купівлі нерозбірних картриджів, то і тут не все гладко. Їх вартість велика і придбання витратних матеріалів значно збільшують статтю витрат підприємства.

Бренд HP та його фахівці вирішили ці проблеми. Вони презентували інноваційний лазерний принтер HP Neverstop Laser, що працює без картриджа. Це так званий метод плунжерної заправки. Усередині пристрою є резервуар, в який вливається чорнило зі спеціального тонера-шприца. Час заправлення – не більше 15 секунд. При цьому ви не мараєте руки, не ризикуєте забруднити фарбою все навколо.

 

Основні переваги HP Neverstop Laser

• Стартової заправки вистачає для друку 18 тисяч чітких чорно-білих сторінок та 8 тисяч професійних кольорових копій;
•    Надалі при одноразовій заправці в нього вміщуватиметься обсяг фарби, достатньої для друку понад 5 тисяч сторінок;
•  Забезпечує високу якість друку, підтверджену брендом HP. При цьому в хвилину принтер надрукуватиме до 20-25 сторінок, що збільшить продуктивність та швидкість роботи співробітників;
•  Основлюється безперервною подачею чорнила – вам більше не доведеться шукати сервісний центр, де могли б заправити ваш принтер новою фарбою, що виключає ймовірність простою в роботі;
•    Комплектується системою автоматичної подачі паперу.

Крім того, лазерний принтер сумісний із програмою HP Smart App, яка встановлюється на мобільні телефони. Власник, з будь-якого кабінету або з далекого кінця робочого столу, віддалено може поставити в чергу на друк або сканування кілька аркушів. Сторінки підвантажуються з електронної пошти або хмари. Також можливе підключення смартфона безпосередньо до МФУ, що забезпечить доступ до ресурсів навіть за відсутності мережі. Програма повідомить про вдалий друк та готовність замовлення. Віддалене керування гарантує економію часу та зручність в експлуатації принтера.

Для тих, хто щодня працює з принтерами, HP Neverstop Laser стане справжньою знахідкою. Він економить кошти на витратних матеріалах та оптимізує роботу офісу завдяки якісному безперервному друку.


  |  Jul 16, 2019  |   0 Коментов  |  


Вверх