Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Заправка картриджів Київ Академмістечко, Святошин

Заправка картриджів

Заправка картриджів – невід'ємна частина промислової, трудової, політичної, інвестиційної та бізнес-діяльності. Незважаючи на електронні листи та печатки, паперові договори, накладні, інструкції - документація, як і раніше, існує. Багато компаній ведуть подвійний документообіг, на папері та в електронному вигляді. Студенти, бухгалтери на фрілансі роблять роздруківки доповідей, рефератів, кошторисної документації за допомогою домашніх принтерів. А це передбачає використання чорнила, яке має властивість закінчуватися. В результаті потрібно заповнення картриджів або покупка нових, останнє виливається у кругленьку суму.

Переважні особливості заправлення картриджів

У сучасних умовах купити картридж не складатиме великих труднощів, а ось знайти компанію, яка виробляє якісну заправку картриджів, не так вже й просто. Одні роблять це неправильно, інші не доливають чорнила, треті не можуть заправити лазерний картридж останнього покоління. І подібних проблем маса... Здавалося б, така дрібниця, а зрештою зупиняється рядовий друкований процес на фірмі, що може призвести до застою в роботі та завданню збитків.

Вчасно не будуть роздруковані бланки запрошень та накладні, компанія не зможе відпустити товар, інтернет-магазин призупинить надсилання посилок, і все це через відсутність чорнила в картриджі. Щоб не зазнавати збитків, слід знайти відповідальну компанію, яка здійснює заправку та обслуговування картриджів, яка не тільки якісно зробить свою роботу, але й діятиме відповідно до встановленого графіка. Таким чином у компанії завжди будуть напоготові заправлені картриджі, що запобіжить простоям у роботі.

Переваги заправки принтерів:

Висока ціна картриджів подорожчає собівартість продукції чи послуг, що їх реалізує фірма, підприємство.
•   Якщо у компанії багато принтерів, і вони інтенсивно використовуються, вигідніше їх заправляти, ніж купувати нові.
• Оптовим клієнтам надаються додаткові бонусні знижки.
•    Відкритість та затребуваність послуг дозволяє вивчити прайс на заправку картриджів, прочитати відгуки, і щодо цієї інформації вибрати для себе сервісний центр, який надає дані послуги.
•   Замовляючи зарядку картриджів, ви отримаєте ще й його чищення, ремонт, якщо такий потрібна.

 Заправка картриджів у Києві

У кожному сервісному центрі та стаціонарному комп'ютерному магазині є послуга із заправки картриджів. Велика конкуренція означає, що послуга дуже популярна серед населення. Але ціна на заправку картриджів може відрізнятися, як і сама якість друку, страждає тонкість і гострота тексту.

Поспішаємо розвіяти міф про те, що заправлений картридж псує принтер – це не так. Дозаправка жодним чином не впливає, якщо вона звичайно зроблена правильно, з використанням відповідного чорнила. Це як машина, заправлена ​​високоякісним бензином: залив бак і швидко поїхав.

Досвідчені майстри, що обслуговують по 50-100 картриджів на день, зможуть заправити картридж Canon, Epson, Samsung, Brother, HP, Kyocera, та будь-який інший, незалежно від їхньої марки та серії. Перед заправкою обов'язково проводиться огляд, при необхідності заміна деталей, а після заправки обов'язкове тестування.

Заявка на обслуговування картриджів може подаватись телефоном. З постійними клієнтами робота відбувається із залученням кур'єра. Обладнання у певний день доставляється для заправки, а потім відвозиться на фірму-замовника. Складаються спеціальні помісячні графіки із зазначенням певного дня заправки.

Компанією Аvistagroup проводиться заправка картриджів у Києві. Вся контактна інформація є на сайті, зв'яжіться з нами за допомогою електронної пошти, телефону чи інших комунікацій. Усі роботи проводяться професіоналами, виконуються якісно та з урахуванням встановлених термінів.


Admin  |  May 20, 2019  |   0 Коментов  |  


Вверх