Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Міцні телефони або наскільки смартфон може бути невразливим

Міцні телефони або наскільки смартфон може бути невразливим

Ми вибираємо телефони за своєю ергономічності, гарним дизайном, внутрішніми характеристиками. Але іноді й замислюємося над питанням міцності гаджета, що вибирається, адже практично всі сучасні смартфони виконані з пластику, які за своєю недосконалістю досить тендітний. До того ж, екран, не дивлячись на всі характеристики – роздільна здатність, якість скла – теж «дає тріщину» як у прямому, так і переносному сенсі.
Вибір достатку смартфонів, що оточує нас, складається з відомих і просунутих брендів, таких як Samsung, Apple, Sony, Lenovo і т.д. Адже існують і маловідомі компанії-виробники, наприклад Caterpillar, Land Rover, Blackview, які займаються виробництвом та випуском смартфонів для роботи в особливо складних умовах. Існують певні стандарти, яким повинен відповідати телефон, власник якого, наприклад водолаз, альпініст, будівельник, льотчик. Такі моделі дуже жорстко тестують.


Так, одна з журналісток британського видання ВВС Зої Кляйнман провела досить цікавий експеримент на перевірку міцності та працездатності смартфона на будівельному майданчику. Для цього вона обрала 3 смартфони - Caterpillar S60, Samsung Galaxy S7 і маловідомий "китаєць" Tuffphones.
Суть експерименту полягала у кількох етапах – скидання телефону з висоти двох метрів, занурення у воду, витримування прямого удару важким молотком та приміщення в працюючу бетонозмішувач. До речі, заявлені моделі, як написано було виробником, були водо- і пиленепроникні і мали протиударний екран Gorilla.
Результати експерименту показали, що китайський Tuffphone (найдешевший з обраних моделей), на диво, витримав усі випробування, у той час, як Samsung, заявлений як водонепроникний, випробування водою не переніс. З бетономішалкою, в принципі, те саме - витримали дві моделі: «китаєць» і Cat, щоправда, у першого був трохи подряпаний екран. А ось падіння з висоти пройшов лише один представник гаджетів - Caterpillar S60.


Так що, як ми бачимо, міцні телефони все ж таки є. І у нас, якщо пошукати, їх можна придбати. До речі, ціна на такі гаджети така сама, як і на звичайні смартфони. Та й характеристики такі ж, операційна система Android, по 2, 4, 8 ядер, оперативні пам'яті 2 ГБ, 3 ГБ, ну і так далі.
Але якщо ви дійсно захочете розбити свій смартфон, навіть такі міцні пристрої, які ми сьогодні обговорюємо, також можуть ламатися.


  |  Aug 26, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх