Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Огляд гри Fallout 4

Огляд гри Fallout 4

Коли вийшла Fallout 3, ми раділи, оскільки це було відродження легенди, але погравши кілька місяців – розчарувалися. Потім з'явився New Vegas - і звичайно ж всі фанати цієї гри були дуже раді. Тепер, погравши в Fallout 4, з'являються змішані почуття. Як постапокаліптичний шутер із елементами RPG, річ просто супер.
По суті, роблячи невелику знижку, можна сказати, що Fallout 4 це спроба зробити щось неординарне.
Тепер поговоримо детальніше. Почнемо! Сюжет починається з того, що перед ядерним бомбардуванням одну сім'ю встигають прописати в притулок, але коли вони опиняються там, то несподівано з'ясовується, що їм уготовано камеру.

Далі ми прокидаємось у кріо камері і бачимо, що нашу другу половинку вбивають і нашого сина банально крадуть. На цьому розпочинається зав'язка сюжету. Територіально сюжет гри розгортається на просторах півстапокаліптичного Бостона. Тепер я хочу сказати про проходження гри та про ігровий процес загалом.
Спочатку нам треба банально йти від однієї точки до іншої. Принагідно виконуючи цілу купу квестів. Але як на мене, це якось дивно. Ну, тобто, у тебе вкрали сина, і такий серйозно налаштований і таке інше. А тут бац! вже виконуємо якийсь квест від зовсім незнайомого перцю. Потім бац! і знову у пошуках. Десь на тому місці, коли вже з'являється охота видалити гру, починається нормальний треш. Мабуть, творці раптом згадали, що нам потрібна свобода дій. Відбувається крутий переломний момент і у нас з'являються чотири фракції, і нам треба вирішувати, що нам робити. І з цього моменту ми справді відчуваємо повну свободу дій.


Поговоримо про коханого! Про зброю. Тут точно відведемо душу: по суті гру можна пройти з однією гарматою, просто додаючи нову доважку. Кастомізувати можна як гармати, так і зброю і навіть зі своїм житлом. До речі, процес досить цікавий.

Поговоримо про графік. Картинка просто супер, жива, яскрава, але іноді FPS трохи просідає. Але це вирішально за рахунок оптимізації.

В принципі, ця гра - щось типу, прокаченого S.T.A.L.K.E.R. Як іграшка – супер, як Fallout 4 – не дуже, але вирішувати вам, дорогі читачі. Для тих, хто ще не купив гру, ось посилання на Fallout 4.

Данило


  |  Jul 22, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх