Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Kaspersky Endpoint Security Cloud – нове рішення для захисту бізнесу

Kaspersky Endpoint Security Cloud – нове рішення для захисту бізнесу

Відома компанія "Лабораторія Касперського", що займається виробництвом продуктів комп'ютерного захисту, представила Kaspersky Endpoint Security Cloud, що має на увазі багаторівневий захист малого та середнього бізнесу. Продукт включає новітні технології захисту файлових серверів і комп'ютерів на ОС Windows, і мобільних пристроїв на ОС Android і iOS. Управлінням служить хмарна консоль, проста у своєму управлінні, доступ до неї може бути з будь-якої точки світу у будь-який час. Непоганою перевагою даного продукту є просте розгортання – рішення самостійно визначає операційну систему та завантажує відповідний файл.

Пакет інсталяції може бути повністю завантажений до початку інсталяції на пристрої, які не мають зв'язку з Інтернетом. Також є можливість віддалено керувати налаштуваннями, що полегшує захист територіально розподілених філій та офісів. Для мобільних пристроїв передбачено виявлення несанкціонованої перепрошивки та анти-фішинг, до того ж продукт включає модуль «Анти-Злодій».
Таким чином, «Лабораторія Касперського» надала відмінне рішення для захисту від кібератак підприємствам, які мають невелику кількість працівників та обмежений бюджет. За допомогою хмарної консолі не потрібно постійно відволікатися на питання інформаційної безпеки (можна залучати позаштатних адміністраторів, це не зменшить рівень захисту), а можна повністю зосередитись на розвитку бізнесу.


  |  Sep 06, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх