Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Цікаві новинки планшетів 2016

Цікаві новинки планшетів 2016

Світові виробники не втомлюються презентувати нам свої нововведення: хто робить свої пристрої тоншими, хто бере продуктивністю, а хтось, як кажуть, намагається поєднати приємне з корисним. Давайте розглянемо найочікуваніші з них.
Apple iPad Air 3


Навколо цієї моделі ходять чутки про кілька варіантів розвитку сценарію. Як стверджують перші, Air 3 може стати чи не найважливішим планшетом компанії. Спробуємо розібратися, за рахунок чого? Наскільки відомо, в останньому квартальному звіті було зазначено про падіння продажів даної категорії гаджетів майже на 1 млн, а ось виторг збільшився за рахунок серії Pro. І щоб налагодити обсяг продажів, корпорація має представити універсальний і не дорогий гаджет із великим екраном. Тому Air 3 оснастять процесором Apple A10X, корпус буде рожевим, а ціна рівня iPad mini Pro. І тоді вибір буде наступним – або невеликий планшет із важливими наворотами, або великий та доступний iPad Air 3.
За твердженням других, цей пристрій взагалі може канути в лету. У разі випуску трьох Pro (7,9'', 9,7'', 12,9'') Air 3 буде непотрібним та марним. А компанія продасть залишки лінійки 2014 року та зупинить подальше виробництво цього гаджета.
А ось треті, судячи з усього, найближче до істини – Apple просто оновлює лінійку. Йдеться про оснащення Air 3 новим чіпом, видалення 16ГБ версії та 3,5 мм роз'єму. Та й ціна, начебто, залишиться незмінною.
Apple iPad mini 5


Цю модель мають презентувати у вересні поточного року. Серед нововведень - товщину корпусу зменшать до 5 мм, на якому буде один роз'єм lightning, обсяг оперативної пам'яті збільшать до 3 ГБ (хоча навряд), поставлять новий чіп Apple A10X. З приводу 3D Touch - ставити функцію швидше за все не будуть (через непопулярність). А ось магнітний конектор, напевно, буде присутній, оскільки дасть можливість заробити компанії на продажах додаткової клавіатури та стілусу. Крім перерахованого, Apple збирається прибрати 16Гб версію та додати True Tone.
Samsung Galaxy Tab S3


Презентація даного планшета анонсована 1 вересня на виставці IFA 2016. У нього буде екран розміром 8" і роздільною здатністю 2048 х 1536 пікселів, процесор Snapdragon 652, оперативна пам'ять 3ГБ, вбудованих 32ГБ, камера 8 МП і акумулятор. Працюватиме під Android Marshmallow з подальшим оновленням до версії 7.0.
Samsung Galaxy Tab J


Дана модель оснащена семидюймовим екраном, золотистим корпусом, 4-хядерним чіпсетом з частотою 1,5 ГГц, оперативною оперативністю 1,5 ГБ, вбудованих 8 ГБ, слотом для карт пам'яті, камерою 8 МП та акумулятором потужністю 4000 мАг. Але в порівнянні зі смартфоном цієї ж марки заявлений акумулятор триматиме заряд в 1,5 рази менше.
Huawei MateBook


Цей планшет був представлений на MWC-2016. Оснащений екраном в 12'' з роздільною здатністю 2160 х 1440, оперативною оперативністю 4 ГБ, портом USB Type-C, акумулятором потужністю 4430 мАч і лазерною указкою. Модифікацій даного планшета три: перша з чіпом Intel Core M3 та SSD 128 ГБ, друга з чіпом Intel Core M5 та SSD 256 ГБ та третя з тим же чіпом, що й попередня версія та SSD 512 ГБ. Додатково можна придбати док-станцію та стілус.
Chuwi Vi10 Plus


Ця модель була представлена нещодавно, але ще не вийшла на всі ринки. Оснащена екраном в 10,8'' з роздільною здатністю 1920 х 1280, процесором Intel Atom X5, оперативною пам'яттю 4 ГБ, вбудованими 64 ГБ і акумулятором потужністю 8400 мАг. Працює під двома операційними системами – Remix 2.0 та Windows 10. Цікавим аксесуаром є чохол клавіатура із магнітним кріпленням.


  |  Aug 17, 2016  |   0 Коментов  |  


Вверх