Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Чищення ноутбука від пилу

Чищення ноутбука від пилу

Після покупки ноутбука через певний час можуть виникнути такі неприємні моменти, як мимовільне вимкнення, сильний шум, гальмування під час роботи. Це свідчить про те, що кулер ноутбука забруднений пилом, через що відбувається його перегрів. І, як наслідок, пристрій потрібно почистити.

Можливо, деякі власники ПК самостійно чистили пилососом (продували) свої комп'ютери і думають, що з ноутбуком відбувається практично те саме. Але це не так. Чищення ноутбука від пилу повинно проводитись виключно в сервісному центрі і ось чому…

На відміну від персонального комп'ютера, в якому всі деталі знаходяться на певній відстані один від одного і прикручені до корпусу, всередині ноутбука вони щільно прилягають в зменшеному розмірі. Є моделі, в яких достатньо зняти верхню кришку і можна приступати до очищення, але є також інші, більш складні моделі, в яких, щоб зробити таку ж очищення, необхідно його повністю розібрати.

Що являє собою поняття «чистка ноутбука»?
1). Тестування ноутбука на предмет перегріву (адже не виключена ймовірність гальмування та вимкнення через віруси, що знаходяться в операційній системі, і заважають нормальній роботі пристрою).
2). Розбирання ноутбука.
3). Чищення кулера та радіатора.
4). Заміна термопасти.
5). Складання ноутбука.
6). Тестування ноутбука щодо нормальної роботи (немає шуму, гальмування програм, інше).

Як дізнатися, що Ваш ноутбук потребує чищення?
- сильно гріється нижня частина ноутбука;
- дуже шумить вентилятор;
- підгальмовують ігри, відео;
- самовільне відключення ноутбука (повторне завантаження можливе лише через деякий час, коли охолоне пристрій).

Чому необхідно звернутися саме до нашого сервісного центру?
Фахівці нашого сервісного центру «Авіста Груп» якісно та професійно очистять Ваш ноутбук від пилу та бруду. Ціна на послугу доступна всім, адже Ви погоджуєтесь, що краще періодично робити профілактику та чистити пристрій, ніж потім ремонтувати його. До того ж Ви отримуєте гарантію того, що Ваш ноутбук буде захищений від перегріву і тому його комплектуючі не вийдуть з ладу, ну, і стабільна робота без підгальмовування. За часом ця послуга залежить від моделі пристрою: часткове розбирання – 1-1,5 години, повне розбирання – 2-2,5 години.


  |  May 12, 2017  |   0 Коментов  |  


Вверх