Ремонт принтеров Академгородок, Заправка картриджей Святошино, Продажа компьютерной техники, Ремонт компьютеров

Уживані телевізори з Європи.

Уживані телевізори з Європи.

До всього хорошого швидко звикаєш... До комфортних умов, обслуговування, техніки... І за довгі роки дійшли висновку, що комфорт коштує не дешево. Також і з технікою - хороша, якісна техніка є тільки у брендів, що зарекомендували себе, які з року в рік тримають марку. Ми вже знаємо, що якщо хочеш отримати якість, потрібно брати брендову техніку, таку як Phillips, Samsung, Sony, LG, Panasonic. Це як із автомобілем: хочеш нормальну машину – купуй іномарку. На жаль, вітчизняний автопром все ще бажає кращого ((( Купивши, наприклад, Ланос, не факт, що через пару років у ньому все буде працювати як годинник. А ось при покупці того ж Шевроле Авео, теж приміром, мінімум 5). Ви спокійно можете їздити і лише періодично в ньому міняти масло.

Тому ми вирішили запропонувати Вам уживану техніку з Європи. Брендові телевізори словацької, угорської, німецької збірки, привезені з Європи, набагато кращі, якісніші та надійніші, ніж нові, які виготовлені в Китаї під маловідомими марками, що заполонили ринок. Так, ціна їх невелика, але Ви подумайте, що за якість Ви отримаєте? У той час, як у нас широкий вибір брендових телевізорів – Sony, LG, Samsung, Phillips, Sharp, Medion, Grundig, Funai, Toshiba, JVC та багато інших. Ми пропонуємо Вам телевізори починаючи від 19 дюймів і вище, з роздільною здатністю HD Ready, Full HD, UHD, з підсвічуванням LCD, LED, OLED, QLED, SUHD, крім того, є телевізори з 3D, Smart TV, Wi-Fi .

Практично всі з портами HDMI, USB, підключенням до ПК, а деякі також мають вихід Т2, що в нашій країні набирає популярності.

Ми можемо підібрати Вам будь-який телевізор залежно від Ваших потреб. Наприклад, Вам потрібен великий телевізор діагоналлю 48-54 дюймів з кріпленням на стіну, з роздільною здатністю, як мінімум Full HD, з чудовою картинкою, Smart TV, гарною передачею кольору і звуком. Або Ви шукаєте невеликий, компактний, наприклад, на кухню, телевізор з діагоналлю 19-22 дюйми з роздільною здатністю HD Ready (1680*1050), з гарною передачею кольору, картинкою і звуком. Якщо Вас цікавить конкретна модель, її немає на нашому сайті - ми можемо привезти її під індивідуальне замовлення.

Купувати техніку вигідно, адже вартість нової техніки не всім по кишені, тим більше, якщо це брендовий товар. У нас Ви знайдете телевізори з Європи в половину меншої вартості, ніж новий з магазину.


  |  May 15, 2017  |   0 Коментов  |  


Вверх